Log in op onze client-area.


 

 Wachtwoord vergeten?
Wij houden u graag op de hoogte over ontwikkelingen van Urban Connect.

Ondernemersplatform èn gebruiksvriendelijke bedrijvengids komen samen in één portal. Deze portal is in de eerste plaats een ontmoetingsplek voor consument en ondernemer. Daarnaast biedt biz.MAROKKO diverse mogelijkheden tot interactie. Zo kan men reageren op nieuwsberichten, blogs van collega-ondernemers en bedrijfsprofielen.
 
Deze portal staat niet op zichzelf maar staat naast portals als nieuws.marokko.nl en forums.marokko.nl. Dit maakt het mogelijk om biz.MAROKKO op een subtiele maar zeer laagdrempelige manier bij een groter publiek te presenteren. Zo is de redactie van nieuws.marokko.nl verantwoordelijk voor al het redactioneel nieuws op biz.MAROKKO en zijn de discussies op de Community van Marokko.nl synchroon  beschikbaar op biz.MAROKKO. Op deze manier komen de deelnemers van de Community zonder het verlaten van de Community in contact met het thema ondernemerschap en alle facetten die hier bij horen.
 
biz.MAROKKO voor ondernemers
Op biz.MAROKKO kunnen ondernemers terecht om op een eenvoudige manier hun zichtbaarheid te vergroten, collega-ondernemers te ontmoeten en het laatste nieuws te lezen.  Daarnaast is er een blog van een bedrijfsadviseur die regelmatig interessante thema’s binnen het ondernemerschap aan het licht brengt.
 
biz.MAROKKO beschikt ook over een Spotlight (de biz.MAROKKO zeepkist) waar wekelijks een ondernemer de kans krijgt zichzelf te presenteren en zijn/haar verhaal te doen. Omdat biz.MAROKKO een onderdeel is van de Marokko.nl Community zijn alle leden van Marokko.nl (momenteel circa 200.000) automatisch lid van biz.MAROKKO. Dit is als afzetmarkt voor deze ondernemers uitermate interessant.
 
biz.MAROKKO voor consumenten
De gebruikers van biz.MAROKKO kunnen op de portal terecht voor het raadplegen van de bedrijvengids. Daarnaast kunnen deze hier teven het laatste nieuws raadplegen en in contact komen met ondernemers en andere consumenten. Reacties van andere consumenten lezen, foto's bekijken en een persoonlijke lijst met favoriete bedrijven bijhouden.
© 2009-2010 URBAN CONNECT BV
Alle rechten voorbehouden