Log in op onze client-area.


 

 Wachtwoord vergeten?
Wij houden u graag op de hoogte over ontwikkelingen van Urban Connect.

Op onze titels ondersteunen wij de meest gebruikte advertentieformaten; Leaderboard, Rectangle en Sky Scraper. Deze uitingen hebben een hoge acceptatiewaarde, door hun positie op onze titels. Voor deze formaten hanteren wij verschillende CPM tarieven. Afhankelijk van het type, het formaat, de omvang, de bundel, de vertoningen en de looptijd van de campagne, kunnen wij u altijd een aantrekkelijk voorstel doen.
 
Voor campagnes waarbij de identiteit van onze community nadrukkelijk zichtbaar is, stellen wij de Full Banner positie beschikbaar. U kunt hierbij denken aan commerciŽle boodschappen, theatervoorstellingen, concerten, festivals enz. Dit is een positie waarbij we zonder een CPM en tegen een gereduceerd tarief werken. Tarieven van deze positie zijn:
 • Bundel 1:   50.000 vertoningen per dag: Ä 1.000 per maand;
 • Bundel 2: 200.000 vertoningen per dag: Ä 2.500 per maand 
Facts & Figures
Bezoekers, interactie en beheer op Marokko.nl:
 • 200.000 leden;
 • 50.000 jongeren (unieke bezoekers) per dag;
 • 1.000.000 unieke bezoekers per maand;
 • 15% van de bezoekers is autochtoon;
 • 11% van de bezoekers komt uit Amsterdam
 
Enkele cijfers rondom de interactie:
 • ruim 50.000 nieuwe berichten per dag;
 • ruim 1500 nieuwe discussies per dag;
 • ruim 200 nieuwe leden per dag;
 • 1.100.000 pagina opvragingen per dag
 
Overige communicatievormen zijn de Advertorial, de Homepage TakeOver en de Landingspagina. Voor meer informatie over adverteren of andere uitingsvormen kunt u contact opnemen met onze Marketing & Sales afdeling.
 
 
Acief in de trouwbranche?
MAROKKO.nl geniet veel populariteit onder ondernemers in de trouwbranche en aanstaande bruidsparen. Wanneer het moment aanbreekt om de bruiloft voor te bereiden, rest vooral de vraag: Bij wie kan de bruid terecht om haar droomhuwelijk werkelijkheid te zien worden? Op dat moment raadplegen zij MAROKKO.nl.
 
Trouwgids.MAROKKO.nl
Om deze aanstaande bruidsparen en jou van dienst te zijn, heeft MAROKKO.nl haar eigen drukbezochte trouwgids. Wij willen jou een podium bieden om op eenvoudige en betaalbare wijze de zichtbaarheid van jouw dienst te vergroten onder de doelgroep van Marokko.nl. Klik hier voor meer informatie over de trouwgids.
 
Bedrijvengids
Kleine (startende) ondernemers (die buiten de trouwbranche actief zijn) bieden wij de mogelijkheid een gratis vermelding te nemen in de bedrijvengids van MAROKKO.nl. Op de BIZ-portal kunnen ondernemers elkaar ontmoeten en zij staan in contact met de bezoekers van Marokko.nl. Met biz.marokko.nl slaan wij een brug naar de informatie en ervaringen rond het reguliere ondernemerschap en bieden wij (overheids)partijen de mogelijkheid om deze ondernemende groep te bereiken. Lees verder.
 
 
 
Een deel van onze advertentiemogelijkheden wordt
geŽxploiteerd door WebAds Interactive Advertising.
 
Onze websites zijn opgenomen in het Nationale Bereiksonderzoek van STIR (Stichting Internet Reclame). Dit STIR onderzoek geeft adverteerders, mediabureaus en exploitanten onder andere inzicht in het bereik en het bezoekersprofiel van aangesloten websites.
© 2009-2010 URBAN CONNECT BV
Alle rechten voorbehouden